Onze dienstverlening

Onze dienstverlening
Truck Services

topTruck Services

Supair Services biedt een mobiele 24-uurs service voor de reparatie van uw bedrijfsvoertuig onderweg. Veel problemen kunnen wij op locatie oplossen. Is dat niet mogelijk, dan zorgen wij voor het vervoer naar onze garage.

In onze garage voeren wij onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan zowel lichte als zware bedrijfsvoertuigen. Tevens kunnen wij u van dienst zijn met onderhoud aan laadkleppen, trailers en trucks. Supair Services heeft geen wachtlijst; als u uw voertuig vandaag brengt, staat het vaak morgen weer tot uw beschikking.
Laadklep Services

topLaadklep Services

U kunt bij Garage Supair Services terecht voor het verhelpen van defecten en het controleren en onderhouden van laadkleppen. Laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect aan de laadklep van een voertuig kan leiden tot vertraging en een onveilige situatie. Goed onderhoud en regelmatige controle is dan ook een vereiste.

Supair Services kan u van dienst zijn met de LPK (Laadkleppen Periodieke Keuring). Ook als er op locatie iets mis gaat met de laadklep van uw voertuig kunt u ons inschakelen. Wij bieden namelijk ook een mobiele 24-uurs service voor het repareren van laadkleppen, zodat wij veel problemen aan de laadklep op locatie kunnen oplossen. 

U kunt hier klikken om te kijken wanneer uw laadklep gekeurd moet worden:

http://lpk.nl
Keuringen

topKeuringen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht in Europa, ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Als een auto 3 jaar of ouder is, moet deze jaarlijks gekeurd worden. De APK is een momentopname; regelmatige controle en onderhoud van uw wagen blijft belangrijk. 
 
U kunt hier klikken om te kijken wanneer uw voertuig gekeurd moet worden: https://ovi.rdw.nl/ 
 
Voor de jaarlijkse APK en/of LPK van uw bestelauto of vrachtwagen kunt u bij Supair Services in De Lier terecht. Ons garagebedrijf is RDW-erkend. Wij kunnen een keuring in 1 dag verrichten. Als u bij ons komt voor een keuring, moet u er wel rekening mee houden dat afmelden bij de RDW alleen mogelijk is van maandag tot en met vrijdag. Wij keuren en ijken ook tachografen.
Supair Services | Lierweg 105 a - De Lier - 0174 - 517777